2015-16 Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları
8 Nisan 2015 | 12:01

Aday Hibeli öğrencilerin katılımının zorunlu olduğu Oryantasyon Toplantısı, 21 Nisan 2015 Salı günü, saat 14:30'da Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans Salonunda yapılacaktır. Ancak, yerleştirildikleri üniversitenin son başvuru tarihi 15 Nisan 2015 olan Aday Hibeli öğrencilerimizin en kısa sürede koordinatörlüğümüze gelmeleri gerekmektedir.

Yerleştirilen tüm Aday Hibeli öğrencilerin gidecekleri üniversitenin Erasmus web sayfalarını incelemeleri, yapmaları gereken işlemleri ve son başvuru tarihlerini öğrenmeleri gerekmektedir.

Sonuçlara itiraz süresi 1 haftadır. Dönem değişikliği ve vazgeçme dilekçelerinin son teslim tarihi 22 Nisan 2015, Çarşamba günüdür. Bu tarihten sonra vazgeçme dilekçesi veren öğrenciler 1 yıl süreyle Erasmus Öğrenim Hareketliliği başvurusu yapamayacaklardır.

Sonuçlar için: 2015-16 Erasmus Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları