Duyuru
2016-2017 ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ SONUÇLARI
5 Nisan 2016 | 09:28

Yabancı Diiler Yüksekokulunun gönderdiği sınav sonuçlarında bir hata olduğu yüksekokul tarafından tespit edilmiş olup güncel sınav sonuçları 05.04.2016 tarihinde koordinatörlüğümüze gönderilmiştir (İlgili Resmi Yazı: Yabancı Diller Yüksekokulunun Resmi Yazısı) Bu sonuçlara göre tüm öğrencilerin dil puanı birer puan yükselmiştir. Bu durumdan etkilenen 49 puan alan öğrencilerin puanları 50 olarak baraj üstüne çıktığı için değerlendirilmeye tabi tutulmuştur. İlgili öğrenciler isimlerini aşağıdaki listede görebileceklerdir. Ayrıca, güncel dil sınavı sonuçları da aşağıda yer almaktadır. 

Sonuçlara itiraz etmek için 12.04.2016 tarihine kadar koordinatörlüğümüze dilekçeyle başvurulması gerekmektedir.

Dil barajını geçemeyen öğrenciler için değerlendirme yapılmamıştır. Bu yüzden sonuç listesinde adları bulunmamaktadır.

Sonuçlar için tıklayınız: Öğrenim Hareketliliği Güncel Değerlendirme Sonuçları

Dil barajını geçemeyenler sınav sonuç listesinde adlarını ve kaç puan aldıklarını görebilirler.

Sınav sonuçları için tıklayınız: 2016-2017 ERASMUS YABANCI DİL SONUÇLARI

Kazanan öğrenciler "Aday Hibeli" olarak ifade edilmektedir. "Aday Hibeli" öğrenci beklenilen hibe üniversitemize tahsis edilirse hibelerini  alacaklardır.

Kazanan öğrencilerin bir an önce kazandıkları üniversitelerin sayfalarına girip gerekli incelemeleri ve başvuruları yapmaları kendi sorumluluklarındadır. Bazı üniversitelerin kazanan öğrencilerin isim bildirimleri ve başvuru süreleri çok yakın tarihte olabilmektedir. Eğer üniversitenizin son başvuru tarihi yakın bir tarihte ise bizi bilgilendirmeniz gerekmektedir. Erasmus Kurum Koordinatörlüğü herhangi bir gecikmeden sorumlu değildir. 

Kazanan ama vazgeçmek ya da kazandığı üniversiteyi değiştirmek isteyen öğrencilerin bir hafta içinde ofise dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. 

2016-2017 Erasmus+ Öğrenim Görme Hareketliliği "Aday Hibeli" olarak kazanan ve yedek sırada olup "Hibesiz" gitmek isteyen öğrenciler için 6 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 14:30'da Eczacılık Fakültesi Konferans Salonu'nda ortasyon yapılacaktır. Oryanstasyona katılım zorunludur. Gelemeyenler resmi olarak mazaretlerini sunmaları gerekmektedir.

background image