2017-18 Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları
9 Mayıs 2017 | 09:43

Listelerde yeşil renkte işaretlenmiş öğrenciler asil aday hibeli olarak yerleştirilmiştir. Bu öğrencilerin 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü saat 14:30'da Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda yapılacak oryantasyona katılmaları zorunludur.

Sonuçlara dilekçeyle itiraz etmek ve vazgeçmek için son tarih 12 Mayıs 2017 Cuma günüdür.

Dil puanı 50'nin üzerinde olan öğrenciler hibesiz olarak gidebilirler. Bunun için koordinatörlüğümüze bir dilekçeyle başvurulması gerekmektedir.

Yerleşen öğrencilerin derhal kazandıkları üniversitenin son başvuru tarihini ve başvuru evraklarını bu üniversitenin Erasmus sayfasından kontrol etmeleri ve gerekli prosedürleri başlatmaları gerekmektedir. Bu konuyla ilgili oryantasyonda detaylı bilgi verilecektir ancak son başvuru tarihleri oryantasyondan önce bitecek öğrencilerin başvuru işlemlerini başlatmaları kendi sorumlulukları dahilindedir.

Sonuç Listeleri

Edebiyat Fakültesi