2018- 2019 Akademik Yılı Staj Hareketliliği Ön Seçim Sonuçları
10 Aralık 2018 | 13:19

2018-2019 Akademik Yılı Erasmus Staj Hareketliliği Ön Seçim Sonuçları aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır.

Davet Mektubu son teslim tarihi 28 Aralık 2018 gününe ertelenmiştir.

Aşağıdaki listede kontenjana giren ( yeşil renkle işaretli) öğrencilerin hareketlilikten faydalanabilmek için en geç 28 Aralık 2018 tarihine kadar staj yapacakları kurumdan aldıkları davet mektuplarını, Erasmus Bölüm koordinatörlerine onaylattıktan sonra, Erasmus Ofisi'ne teslim etmeleri gerekmektedir.

Aynı tarihe kadar kontenjan yedeği olan öğrenciler ( sarı renkle işaretli) davet mektupları getirdikleri takdirde kontenjana giren öğrencilerden davet mektubu olmayan öğrenciler yerine hareketlilikten faydalanmaya hak kazanacaklardır.

Hareketliliktan faydalanmaya hak kazanan öğrenciler 2 Ocak 2019 tarihinde Erasmus Koordinatörlüğü web sayfasından duyurulacaktır.

2018 Staj Sonuç Listesi ( 1)