2018-2019 Akademik Yılı Staj Hareketliliği Seçim Takvimi
11 Ekim 2018 | 15:07

Eramus+ Staj Hareketliliği Seçim Takvimi

• Başvurular 15 Ekim 2018 -16 Kasım 2018 tarihleri arasında online ve elden evrak teslimiyle alınacaktır. Seçim İlanı 15 Ekim 2018 tarihinde yayınlanacaktır.
  • Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Tanıtım toplantısı: 24 Ekim 2018’de, Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans Salonu'nda, saat 10:00’da yapılacaktır.
  • Barajı geçen ve Yüksekokul/Fakülte/ Enstitü kontenjanlarına giren öğrencilerin davet mektuplarını son teslim tarihi 21 Aralık  2018’dir
  • Yabancı Dil Sınavı ile ilgili tarih ve yer duyurusu sonradan yapılacaktır. Duyuru için https://erasmus.gazi.edu.tr/ sayfası “önemli duyurular” bölümünü takip ediniz. Erasmus İngilizce Dil Sınavına giremeyecek öğrenciler için sağlık raporu dâhil herhangi bir mazeret kabul edilmeyecektir. Sınavın tekrarı olmayacaktır.
  • 15 Ekim 2018'de yayınlanacak ilan ile yapılacak öğrenci seçimi ön seçim niteliği taşımaktadır.  Yapılacak Erasmus Dil sınavı sonucunda 50/100 barajını geçen ve kontenjana giren (Yedekler Dâhil) öğrenciler staj yapacakları kurumdan aldıkları davet mektuplarını en geç 21 Aralık 2018 cuma günü mesai bitimine kadar Erasmus Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmeleri durumunda hareketliliğe hak kazanacaklardır.
  • Davet mektubu teslim etmeyen öğrenciler faaliyetten faydalanamaz. Bu nedenle öğrencilerimizin staj yeri başvurularını en kısa sürede gerçekleştirerek, geciktirmeden davet mektubu temin etmelerini öneririz.

ERASMUS KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ