2018-2019 Personel Ders Verme Hareketliliği Başvuruları Başlamıştır
15 Ekim 2018 | 11:28

ERASMUS + DERS VERME HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

2018-2019 Personel Ders Verme İlanı için lütfen tıklayınız.

Başvuru Tarihleri:

15 Ekim – 16 Kasım 2018

16 Kasım 2018 günü saat 17:00’den sonra on-line sistem başvurulara kapatılacaktır.

Kimler Başvurabilir:

Ders vermekle yükümlü olan öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve okutmanlar

Başvuru için yapılması gerekenler:

1. https://app.erasmus.gazi.edu.tr adresinden online başvuru yapılması
    1. Online başvuru için kullanıcı adı ve şifre oluşturulması
    2. Kullanıcı hesabına girerek başvuru formunun doldurulması ve kaydın tamamlanması (Online başvuru sırasında dil belgesi olmayan personelin sistemde “Sınav Puanı” bölümüne “0” yazmaları gerekmektedir.)
    3. Başvurunun tamamlanması
    4. Başvuru tamamlama sonrasında başvuru formunun PDF çıktısının sistemden alınması
    5. Sistem üzerinden yaptığınız kayıta ulaşarak “İŞLEMLER” bölümünden Karşı kurumdan alınmış davet mektubunun yüklenmesi
    6. Varsa dil sınavı sonuç belgesinin sisteme yüklenmesi (5 yıl geçerli)

2. Başvuru formunun çıktısının alınması

3.Akademik personelin kendi fakülte / yüksekokul / enstitü, dekanlık / müdürlüklerine bir dilekçe ve ekinde online başvuru formu PDF çıktısı, davet mektubu ve varsa geçerli bir yabancı dil belgesi ile başvuru yapması gerekmektedir.

• Başvuru sırasında geçerli bir Yabancı Dil Belgesi olmayan ve mutlaka bir belge sunmak isteyen akademik personel Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından düzenlenecek olan dil sınavına girebilirler. Bu sınav 30 Kasım 2018 tarihinde Gölbaşı Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir. Sınav saati daha sonra web sayfamızdan ilan edilecektir. Ders verme hareketliliği için dil sınavına girmek zorunlu değildir.

İrtibat Kişisi:

Aslı EKEN – Erasmus+ Personel Hareketliliği Sorumlusu

e-posta: asli.eken@gazi.edu.tr

*Tüm sorularınız için Koordinatörlüğümüze danışabilirsiniz.