Duyuru
2019-2020 ÖĞRENİM YERLEŞTİRME SONUÇLARI
22 Mart 2019 | 15:16

TÜM YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİ TEBRİK EDERİZ :) 

- Yerleştirilenler ve ilk iki sıradaki yedekler için düzenlenecek Erasmus Öğrenim Görme Hareketliliği Oryantasyonu (Eğitimi) 27 Mart 2019 Çarşamba günü saat 12:30'da Gazi Eğitim F Blok Konferans salonunda olacaktır. Bu oryantasyonda ileriki aşamalarda neler yapılacağı anlatılacaktır. Katılım zorunludur. Oryantasyona katılmayan öğrencilerin yaşayacağı aksaklıklardan koordinatörlüğümüz sorumlu değildir.

- Aday hibeli olarak isimleri ilan edilen öğrenciler karşı üniversiteye başvurularını yaptıktan ve öğrenim anlaşmaları imzalanıp kabul belgeleri geldikten sonra asil olarak gitmeye hak kazanacaklardır.
- Güz dönemi için yerleştikleri üniversitenin son başvuru tarihi 1 Nisan 2019 veya 15 Nisan 2019 olan öğrenciler derhal, en kısa sürede başvurularını yapmalıdırlar. Bu konudaki sorumluluk tamamen öğrencilere aittir.
- Yerleştikleri üniversitenin son başvuru tarihini, gerekli belgeleri ve başvuru şeklini öğrenip takip etmek öğrencilerin sorumluluğundadır. Bu konuda öğrenci tarafından ihmal edilen durumlardan koordinatörlüğümüz sorumlu değildir.
- Sonuçlara itiraz, vazgeçme ve dönem değişikliği (Güz/Bahar) için son tarih 26 Mart 2019 Salı günüdür. Yerleştirilen üniversitelerde değişiklik yapılmayacaktır.

- Hibesiz Erasmus öğrencisi olmak isteyen öğrenciler ofisimize dilekçeyle üniversite tercihlerini yazarak başvurmalıdırlar. Hibesiz olarak gitmek için de 50 dil barajının geçilmesi gerekmektedir. Hibesiz başvurunun son tarihi 26 Mart 2019 Salı günüdür.

- SONUÇLAR: 2019-2020 ÖĞRENİM YERLEŞTİRME SONUÇLARI

background image