Duyuru
2020-2021 Öğrenim - Aday Hibeli Yerleştirme Sonuçları
5 Haziran 2020 | 09:26

Covid-19 Salgını sebebi ile hareketliliğe katılım mümkün olmayabilir. Mali külfete giren öğrencilerimizin bu harcamalarının; (vize, pasaport, sigorta, yurt depozitosu, kira depozitosu çeviri masrafları, uçak bileti gibi masraflar) eğer hareketliliğin gerçekleşme imkânı olmazsa mücbir sebep kapsamında değerlendirilmesi SÖZ KONUSU OLMAYACAKTIR. Öğrencilerimizin bu durumu dikkate alarak işlemlerine başlamaları devam etmeleri tavsiye edilmektedir. Pasaport ve vize işlemlerine başlanılması için biraz daha beklenilmesi ve mevcut şartlar içerisinde durumun tekrar değerlendirilerek işlemlerin başlatılması öğrencilerimizin faydasına olacaktır.

Sonuçlara itiraz etmek için son gün 9 Haziran 2020 Salı günüdür. İtirazlar erasmus@gazi.edu.tr adresine e-posta ile yapılacaktır.

Hareketlilikten vazgeçmek için son tarih  9 Haziran 2020 Salı günüdür. 10 Haziran'dan itibaren yerleştirilen üniversitelere nomination (aday gösterme) bilgisi gönderileceği için bu tarihten sonra vazgeçen öğrencilerin bir sonraki Erasmus başvuru sonucunda puanlarından 10 puan eksiltme yapılacaktır. Vazgeçtiğinize dair bildiriminizi e-posta yoluyla; bölümünüzü ve yerleştiğiniz üniversiteyi de yazarak erasmus@gazi.edu.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.

Listede "aday hibeli" olarak ilan edilen öğrencilerin hibeli olarak hareketliliklerinin kesinleşmesi Ulusal Ajans'tan üniversitemize tahsis edilecek hibenin belirlenmesinden sonra olacaktır. "Aday hibeli" öğrencilerin hibelerinin kesinleştirilmesi bu tarihten sonra web sitemizde ilan edilecektir.

Aday hibeli ve yedek öğrencilerin 10 Haziran 2020 günü saat 10:30'da gerçekleşecek oryantasyona Zoom programı üzerinden katılmaları gerekmektedir. Zoom linki toplantının hemen öncesinde duyurularda ilan edilecektir. Toplantıya katılım zorunludur. 

Zoom programını kullanmak için ilan edilecek linki internet browser'ınıza (örneğin, google chrome) kopyalayıp yapıştırınız ve linke bağlanınız İlan edilen toplantı şifresini de girdikten sonra toplantıya bağlanacaksınız. Bağlantının sağlıklı bir şekilde devam etmesi oturumun kalabalık olmaması için sadece aday hibeli ve yedek öğrencilerin bağlanması gerekmektedir.

2020-2021 Öğrenim - Aday Hibeli Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız:

2020-2021 Öğrenim - Aday Hibeli Yerleştirme Sonuçları (KA-103 ve KA-107)

13 Mart 2020 Erasmus Dil Sınavı Puanları

Arapça ve Fransızca Dil Sınavı Sonuçları

background image