2020 PROJE DÖNEMİ ERASMUS STAJ HAREKETLİLİĞİ ÖN SEÇİM SONUÇLARI
16 Nisan 2021 | 15:26

2020 Proje Dönemi Erasmus Staj Hareketliliği Ön Seçim Sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Listelerde kontenjana giren (yeşil renk ile işaretli) adaylar ile, yedek (sarı ile işaretli) adaylar bulunmaktadır. Halihazırda davet mektubu mevcut adaylar kazandı ve yedek olarak belirtilmiştir.

1 Nisan 2021 tarihine kadar portala davet mektubunu yüklemiş adayların toplam puanlarına +10 puan uygulanmıştır.  Yabancı Dil sınavında 50 barajını aşamayan adaylar sıralamaya dahil edilmemiştir.

İsimlerinin yanında "ofisle iletişime geçiniz" ibaresi bulunan adayların, ekinyildiz@gazi.edu.tr adresine e-posta göndermeleri gerekmektedir.

En geç 30 Mayıs 2021 tarihine kadar davet mektuplarını ekinyildiz@gazi.edu.tr adresine gönderen ve erasmusporta yükleyen adaylar belirtilen kontenjanlara göre erasmus staj hareketliliğine hak kazanacaktır.

Ön Seçim Sonuçlarına itirazların yazılı olarak ekinyildiz@gazi.edu.tr adresine e-posta yoluyla yazılı olarak yapılması gerekmektedir. En son itiraz tarihi 19 Nisan 2021 , 16 :00'dır.

Geçerli başvurusu bulunmayan Diş Hekimliği Fakültesi(2) ve Spor Bilimleri Fakültesi(2) ile bir (1) kontenjanı boş kalan Eczacılık Fakültesinin kontenjanları :

1- Daha önce programdan daha az fayadalanmış birime ( Bilişim Enstitüsü)

2- Davet Mektubu olduğu halde ilk yedek olan adaylara ( Sağlık bilimleri Enstitüsü, Teknoloji Fakültesi)

3- Öğrenim faaliyetinden faydalanamayan birime ( Tıp Fakültesi)

4- Yüksek toplam puana sahip yedek aday durumundakilere ( Eğitim Bilimleri Enstitüsü)

Seçim Komisyonu Kararı ile dağıtılmıştır.

Bütün aday öğrencilerimize sağlık ve başarı dileriz.

Erasmus Koordinatörlüğü

TIP_FAKÜLTESİ_2020_ÖN_SEÇİM_SONUÇLARI