ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

Detaylı bilgi için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.

Sorularınız için görüşme saatlerine lütfen uyunuz.

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü Başvuru ve Görüşme Saatleri:

Pazartesi: 14:00-17:00

Salı: 09:30-12:00

Çarşamba: 14:00-17:00

Perşembe: 09:30-12:00

Cuma: 09:30-12:00

Erasmus+ Staj Hareketliliği Başvuruları

Nasıl Başvuru Yaparım?

Başvuru Tarihleri: 18 Ekim-14 Kasım 2016

Niyet Mektubu en son teslim tarihi 9 Aralık 2016

Önemli Not:

1-Yüksek lisans ve doktora düzeyinde ilk dönem başvuran  ve henüz seçim yapılan yükseköğretim kurumunda bir not ortalaması oluşmamış öğrenciler  öğrenciler için bir önceki yükseköğretim kademesinde alınan mezuniyet notu kullanılır.

2-Yatay veya dikey geçişle başka bir yükseköğretim kurumundan geçiş yapmış ve henüz seçim yapılan yükseköğretim kurumunda bir not ortalaması oluşmamış öğrenciler için geldikleri yükseköğretim kurumundan aldıkları son transkriptte yer alan not ortalamaları dikkate alınır.

3-Tıp fakültesinden mezun olarak tıpta uzmanlık eğitimine devam eden (tıpta doktora yapan) öğrenciler için Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) kazanma notları ve aynı şekilde Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olarak eğitimlerine devam eden öğrenciler için de Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınav (DUS) kazanma notları dikkate alınır.

Aşağıdaki listede belirtilen adımları tamamlayınız:

1. http://exchangeprogram.gazi.edu.tr/  adresinde kullanıcı adı ve şifre oluşturdum.
  2. Kullanıcı hesabıma girerek başvuru formunu doldurdum
  3. Transkriptimi yükledim
  4. Fotoğrafımı yükledim.
  5. Niyet Mektubumu yükledim. (Varsa)
  6. Yabancı Dil durumumu gösteren belgeyi yükledim (Varsa)
  7. Başvuru formunun çıktısını aldım ve imzaladım.
  8. Başvuru formunu ve transkriptimi, varsa niyet mektubu ve dil belgemi 14 Kasım 2016 mesai bitimine kadar Erasmus Kurum Koordinatörlüğüne teslim ettim.
  9. Yabancı Dil Sınavı tarih , yer ve saatini erasmus web sayfası duyurulardan takip edip öğrendim.
  10. Sınava girdim
  11. Kontenjana girdiysem niyet mektubumu en son 9 Aralık 2016’ya kadar Erasmus Kurum Koordinatörlüğüne teslim ettim.

Duyuru Kategorileri