Erasmus Öğrenim - Yerleştirme Sonuçları
15 Nisan 2021 | 17:14

Erasmus Programından faydalanmaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

SONUÇLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ HUSUSLAR

- Sonuçlara itiraz etmek için ve Erasmus hareketliliğinden vazgeçmek için son tarih 19 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 10:00'dır. İtiraz ve vazgeçme dilekçeleri erasmus@gazi.edu.tr adresine e-posta ile gönderilecektir.

- Yerleşen adaylardan vazgeçenlerin yerine, toplam Erasmus puanları baz alınıp en yüksek puandan başlatılarak yerleştirme yapılacaktır.

- Yerleşen adayların 20 Nisan 2021 Salı günü saat 12:30'da çevrimiçi olarak yapılacak toplantıya katılımları zorunludur. Bu toplantıda, Erasmus hareketliliği sürecinde takip edilecek adımlar anlatılacak ve adayların sorularına yanıt verilecektir. Toplantı bilgileri aşağıdaki gibidir:

Gazi University Erasmus Office is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Gazi University Erasmus Office's Personal Meeting Room

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 901 276 3010
Passcode: 4efuDR

- Adayların yerleştikleri üniversitenin son başvuru tarihini kaçırmamaları, ilgili okulların Erasmus internet sayfalarından gerekli bilgileri takip etmeleri önemle duyurulur. Öğrenciler başvurularını bireysel olarak hazırlayacakları için bu konudaki sorumluluk tamamen kendilerine aittir.

Sonuç Listeleri

Erasmus Yabancı Dil Sınavı Puanları