Program Ülkeleri (KA103) Personel Eğitim Alma Hareketliliği İlanı 2019-2020
28 Kasım 2019 | 08:43

ERASMUS + EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

2019-2020 KA103 Eğitim Alma Hareketliliği İlanı için lütfen tıklayınız.

Başvuru Tarihleri

28 Kasım – 18 Aralık 2019

18 Aralık 2019 günü saat 17:00’den sonra on-line sistem başvurulara kapatılacaktır.

Kimler Başvurabilir:

Üniversitemizde görev yapmakta olan tüm idari personel ve akademik personel (ders verme yükümlülüğü olmayan öğretim görevlileri ve araştırma görevlileri)

Başvuru için yapılması gerekenler:

1. https://app.erasmus.gazi.edu.tr adresinden online başvuru yapılması
    1. Online başvuru için kullanıcı adı ve şifre oluşturulması
    2. Kullanıcı hesabına girerek başvuru formunun doldurulması ve kaydın tamamlanması (Online başvuru sırasında dil belgesi olmayan personelin sistemde “Sınav Puanı” bölümüne “0” yazmaları gerekmektedir.)
    3. Başvurunun tamamlanması
    4. Sistem üzerinden yaptığınız kayıta ulaşarak “İŞLEMLER” bölümünden Karşı kurumdan alınmış davet mektubunun yüklenmesi
    5. Varsa dil sınavı sonuç belgesinin sisteme yüklenmesi (5 yıl geçerli)

1. Başvuru tamamlama sonrasında başvuru formunun PDF çıktısının sistemden alınması
  2. İdari/akademik personelin kendi fakülte / yüksekokul / enstitü, dekanlık / müdürlüklerine ve daire başkanlıklarına bir dilekçe ve ekinde online başvuru formu PDF çıktısı, davet mektubu ve varsa geçerli bir yabancı dil belgesi ile başvuru yapması gerekmektedir.

• Başvuru sırasında geçerli bir Yabancı Dil Belgesi olmayan personel, Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından düzenlenecek olan dil sınavına girebilir. Söz konusu sınavın günü ve saati daha sonra web sayfamızdan ilan edilecektir.