TUNUS SOUSSE ÜNİVERSİTESİ ile ERASMUS DERS VERME HAREKETLİLİĞİ İLANI
21 Şubat 2018 | 11:53

ERASMUS + DERS VERME HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR  (TUNUS SOUSSE ÜNİVERSİTESİ)

TUNUS SOUSSE ÜNİVERSİTESİ ile ERASMUS DERS VERME HAREKETLİLİĞİ İLANI için lütfen tıklayınız.

Başvuru Tarihleri:

21 Şubat – 30 Mart 2018

Online başvuru sistemi 30 Mart 2018 saat 17.30 itibariyle kapanacaktır.

Kimler Başvurabilir:

İlgili bölümlerde ders vermekle yükümlü olan öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve okutmanlar

Tunus Sousse Üniversitesi ile yapılacak olan Personel Ders Verme Hareketliliği kontenjanı       7 kişidir.

Bölüm

Kontenjan

Gazi Eğitim Fakültesi

Arap Dili Eğitimi

Edebiyat Fakültesi

Fransız Dili ve Edebiyatı

İktisat

Hemşirelik

Başvuru için yapılması gerekenler:

1.       https://exchangeprogram.gazi.edu.tr/ adresinden online başvuru için kullanıcı adı ve şifre oluşturulması

2.       Kullanıcı hesabına girerek başvuru formunun doldurulması

3.       Fotoğrafın sisteme yüklenmesi

4.       Başvuru formunun çıktısının alınması

5.       On-line başvuru formunu da ekine koyarak bir dilekçeyle fakülte / yüksekokul dekanlık / müdürlüğüne başvurulması

Önemli Not

BU İLAN SADECE FRANSIZ DİLİ VE EDEBİYATI, ARAP DİLİ EĞİTİMİ, İKTİSAT VE HEMŞİRELİK BÖLÜMLERİ İLE TIP FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ, ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ VE OKUTMANLARININ BAŞVURUSUNA AÇIK OLUP; HAREKETLİLİK TUNUS’UN SOUSSE ÜNİVERSİTESİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLEBİLECEKTİR.

İrtibat Kişisi:

Aslı EKEN – Erasmus+ Personel Hareketliliği Sorumlusu