Üniversitemizle Prizren Ukshin Hoti Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
31 Mayıs 2022 | 17:00

Üniversitemizle Prizren Ukshin Hoti Üniversitesi arasında İş Birliği Protokolü imzalandı. Protokol ile birlikte iki üniversite arasında daha önce imzalanan Eğitim-Öğretim İş Birliği ve Erasmus anlaşmalarının yanı sıra akademik ve idari personel ile öğrenci hareketliliğinin devamını öngörülmektedir.

Protokol imza töreni 31 Mayıs günü Rektörlük Yeni Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Törende; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Prizren Ukshin Hoti Üniversitesi Rektörü Doç. Dr. Samedin Krrabaj, Üniversite Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Arif Murrja, Kosova Eğitim Bakanlığı Türkçe Eğitim Müfettişi Orhan Volkan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Bekir Buluç, Eğitim Öğretim ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatörü Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Kıyak, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Elif Loğoğlu, Prof. Dr. H. Hasan Örkcü, Fakülte Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. Bülent Çelik, Fakülte Erasmus Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Mine Türktaş, Eğitim-Öğretim ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatörü Yardımcısı ve Erasmus Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Aslıhan Selcen Bingöl ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ragıp Akyürek yer aldı.

Törende imzalar Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve Prizren Ukshin Hoti Üniversitesi Rektörü Doç. Dr. Samedin Krrabaj tarafından atıldı. İmzaların atılmasının ardından Prof. Dr. Musa Yıldız tarafından Doç. Dr. Samedin Krrabaj’a Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında adına dikilen fidan sertifikası ve hediye takdim edildi.

et ft-1 et ft-1 et ft-1
background image