Üniversitemiz ile Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Arasında İş Birliğine İlişkin Mutabakat Zaptı ve Erasmus+ Anlaşması İmzalandı
6 Temmuz 2022 | 16:00

Üniversitemiz ile Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi arasında “Eğitim, Akademik ve Kültürel İş Birliği Mutabakat Zaptı ve Erasmus+ Anlaşması” protokolü imzaladı.

Rektörlük Yeni Senato Salonu'nda gerçekleştirilen törene Üniversitemizden katılanlar arasında Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yücel Gelişli, Prof. Dr. Fazlı Polat, Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi Ünal, Eğitim-Öğretim ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatörümüz Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül, Dr. Ahmet Bilal Dostbil, Genel Sekreter Yardımcıları Öğr. Gör. Ragıp Akyürek, Raşit Yıldırım ve Dış İlişkiler Ofisimizden Aslı Eken ve Öğr. Gör. Kübra DENİZ; Pakistan heyetinden katılanlar arasında Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü General-Prof. Javed Mahmood Bukhari, Rektör Yardımcısı Dr. Rizwan Riaz, Akademik Personelden Sorumlu Koordinatör Dr. Adnan Maqsood, Rektör Danışmanı Qasier Irshad, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii – Pakistan Sorumlusu Muhammed Sohail Sajid bulundu.

Heyetlerin kendilerini tanıtması ile başlayan imza töreni, açılış konuşmaları ile devam etti. İlk sözü alan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, ilişkileri daha da geliştirecek protokolü imzaladıkları için mutlu olduklarını dile getirerek nazik ziyaretleri için Pakistanlı heyete teşekkür etti.

Rektörümüzden sonra konuşan Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü General-Prof. Javed Mahmood Bukhari ise Gazi Üniversitesinde bulunmaktan büyük onur duyduklarını dile getirerek verdiği destekler dolayısıyla Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür etti.

Protokol töreni, imzaların atılması ve çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.

etkn ft-1 etkn ft-1
background image