Bosna-Hersek Dzemal Bijedic University of Mostar'dan 3 personel Üniversitemize Erasmus+ personel hareketliliği kapsamında gelmiştir.
10 Mayıs 2024 | 11:38

Erasmus+ Programı KA171 Projesi kapsamında, Bosna-Hersek Dzemal Bijedic University of Mostar'dan 3 personel Erasmus+ personel ders verme ve eğitim alma hareketlilikleri kapsamında Üniversitemize gelmiş ve 06 - 10 Mayıs 2024 tarihleri arasında faaliyetlerini gerçekleştirmiştir.

Öğretim Üyesi Damir Spago, Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde ders verme hareketliliği kapsamında 8 saat ders vermiştir. Araştırma Görevlisi Fatima Trbonja Gazi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Ana Bilim Dalında 5 gün süreyle eğitim almıştır. İdari personel olan Edna Voloder ise Rektörlüğümüz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığımızda 5 gün süreyle eğitim alma faaliyeti gerçekleştirmiştir. Kendilerine faaliyetleri süresince büyük destek veren Strateji Geliştirme Daire Başkanlığımıza, Makine Mühendisliği Erasmus Bölüm Koordinatörümüz  Dr. Öğr. Üyesi Muhittin Bilgili'ye ve İngiliz Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı Koordinatörümüz Öğr. Gör. Dr. Serhan Köse'ye çok teşekkür ederiz.

Mostar_2-1

Mostar_1-1