GLOBVELT Projesi kapsamında Gazi Üniversitesi ve Newcastle Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofislerine “Hybrid Virtual Exchange” eğitimi gerçekleştirildi
28 Mayıs 2024 | 16:05

British Council tarafından Connect4Innovation: UK-Turkey Higher Education Institutional Partnerships Fund” adlı fon ile desteklenen, Gazi Üniversitesi koordinatörlüğünde, Newcastle Üniversitesi ve Ankara İl Milli Eğitim Arge Koordinatörlüğü ortaklıklarıyla, Global Graduates through Virtual Exchange: A Model for Language Teachers and Internationalization in UK-Türkiye Higher Education (GlobVELT UK-TR) kapsamında 24 Mayıs 2024 tarihinde Rektörlük Eski Senato Salonunda hybrid eğitim gerçekleştirildi.

GlobVELT Projesinin önemli bir parçası olan, sanal değişim ile uluslararasılaşma faaliyetlerini destekleme amacıyla, Gazi Üniversitesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Asuman Aşık, Prof. Dr. Gonca Yangın Ekşi ve proje ortağı Newcastle Üniversitesi misafir akademisyenleri Doç. Dr. Müge Satar ve Yao Wang tarafından şu başlıklar altında eğitim verilmiştir: Sanal Değişim nedir? Sanal Değişimin uluslararasılaşmaya katkısı nelerdir? Akademisyenleri sanal değişime teşvik için neler yapılabilir?. Hybrid düzenlenen eğitime Gazi Üniversitesi ve Newcastle Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi personelleri katılarak, sanal değişimin üniversitelerdeki uygulamaları üzerine bilgi ve tecrübe paylaşımı gerçekleştirildi.

virtual exchange_1-1

 

virtual exchange_2-1

background image