Erasmus Koordinatörler Toplantısı
17 Ekim 2024 | 17:21

Erasmusdays etkinlikleri kapsamında 16 Ekim 2024 saat 14:30'da Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonunda Koordinatörlüğümüz tarafından Erasmus Koordinatörler Toplantısı düzenlendi. Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Erasmus+ Koordinatörler Toplantısı” geniş bir katılım ile gerçekleştirildi. Toplantıda Rektör Yarımdımız Prof. Dr. Necdet Hayta açılış konuşması yaparak Erasmus+ Programının tarihi ile ilgili bilgiler verdi.

Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörümüz Doç. Dr. Aslıhan Selcen Bingöl ise, Erasmus+ Programının Üniversitemiz açısından önemine işaret etti. Erasmus+ Programının Üniversitemizin uluslararasılaşması konusunda büyük önem arz ettiğine dikkat çeken Koordinatörümüz ayrıca Üniversitemizin Erasmus Programıyla ilgili güncel durumuyla ilgili de bilgiler verdi.

Daha sonra Koordinatörlüğümüzde görev yapmakta olan Öğr. Gör. Aslı Eken, Erasmus Bölüm Koordinatörlerine yönelik sunumunu yaptı koordinatörlerimizin sorularını cevapladı.

Koord.Top.1-1

Koord.Top.2-1