Polonya Bialystok Üniversitesinden öğretim üyesi Bartosz Sliwecki, Erasmus+ kapsamında Mimarlık Fakültemize ders vermeye geldi
26 Mart 2024 | 10:12

Erasmus+ Programı Personel Ders Verme Hareketliligi kapsamında, Polonya Bialystok Üniversitesinden davetli öğretim üyesi Bartosz Sliwecki, yapay zeka ve mimarlıkta biçim üretme ortamları ile ilgili seminerini 14.03.2024 tarihinde Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Yükseliş Salonu’nda gerçekleştirdi. Mimarlık Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen seminerin ardından Atölye Düşle-Düşün öğrencilerinin katılımıyla yapay zeka araçlarından mimari tasarım süreçlerinde yararlanılması üzerine bir çalıştay gerçekleştirildi. Seminer düzenleyicisi Erasmus+ Fakülte Koordinatörümüz Prof. Dr. PInar Dinç Kalaycı'ya emkelerinden ötürü çok teşekkür ederiz.

Mİmarlık-1 Mİmarlık-1 Mİmarlık-1 Mİmarlık-1 Mİmarlık-1